Varanger Golfklubb

Org.nr: 986670742

Webredaktør: Jens Betsi

Barbro og Knut tok seieren

Det var en varm og flott dag for golf når det var invitert til turneringen Sparebank1 utfordring søndag 18. august. Totalt 25 spillere stilte til start, og det var Barbro Larsen som tok seieren i dame og Knut Busk i herreklassen. Vi gratulerer så mye.

barbroknut

spb1stemning

Parken og banken er klar!

Varanger golfpark er i en strålende tilstand. Det er også Sparebanken Nord-Norge. Hva er da mer naturlig enn at man i fellesskap inviterer til en egen turnering for å markere dette.

Søndag 18. august 2019 kl 11.00 er det klart for Sparebank 1 turnering på Varanger golfpark. Påmelding i golfbox på vanlig måte.

Sparebanken Nord-Norge er banken i Varanger. Banken er en helt sentral samarbeidspartner for Varanger golfklubb både hva gjelder klubbdrift og hva gjelder aktiviteter som for eksempel golfskole for barn og unge.

Med banken på laget synes også været samarbeidsvillig. Her er det bare å legge opp til en stor golfhelg!

Varangergolfpark

Golfskole for barn 6 - 13

Mandag 5. august ble golfskolen gjennomført med 20 ivrige gutter og jenter. Torgrim, Johannes og Chris Johan var de dyktige instruktørene som hadde full kontroll på gjengen. Tilbakemelding fra flere av barna var at nå gleder de seg til neste mandag!

Etter trening ble det vafler og saft som så ut til å falle i smak. To mandager fremover fra kl 17 vil barna på golskolen møtes igjen.

Golfskolen er et samarbeid med Varanger Kraft og Sparebank 1 Nord Norge og er gratis for barn og unge mellom 6-13 år.

Her er noen stemningsbilder! Flere bilder finner du i menyvalget Foto.

Dag1barnegolf

Finnmark golf tour - Johannes tok seieren i Alta

Tredje og fjerde runde i Finnmark golf tour ble gjennomført i Alta, og det var spennende til siste slutt. Johannes Betsi tok seieren i klassen herrer A, og vi gratulerer. Når mamma Vivian tok andre plass i dameklasse A var det nok en god stemning i familien. Varanger golfklubb hadde flere gode plasseringer. Geir Koppen tok andre plass i herrer A og Tore Lønhaug tok tredje plass i Herrer B. Alle resultater finner du her.

Det ble en flott helg på Alta golfpark, Med 53 spillere i fem forskjellige klasser som spilte i et fantastisk flott golfvær.

Det ble mange gode resultater, og vi gratulere spesielt vinnerne i de enkelte klasser: Johannes Betsi, Heidi Johansen, Lillian Sirkka Nora, Steen Johannesen og Arnold Jørgensen.

fgtvinnerealta

Hole in One igjen - Tor Ivar vi gratulerer

Det er flere som lykkes med å få Hole in one på Varanger Golfpark! Denne gangen er det Tor Ivar Iversen - Vi gratulerer!!! Det var Tor Ivar som spilte med Kjetil da han fikk Hole in One på hull 8, og bare dager etterpå fikk han selv en Hole in One på samme hull 8. Denne gangen gikk han med Ronald, Vidar og Audun.

torivarholeinone

Golfbox