Kontaktinformasjon

Varanger Golfklubb
Postboks 228
9811 Vadsø

Kontonr: 
4930.15.58480
Telefon:
934 30 100
Epost: post@varangergolf.no
Org.nr: 986670742
   


Webredaktør: Jens Betsi

 

Fantastisk dugnadsinnsats

Vi er et idrettslag hvor absolutt alt arbeide gjøres på dugnad. I over 20 varmegrader møtte over 20 golfere til innsats mandag 27. juli 2020. På en god ettermiddag fikk vi stort sett justert alle greenkanter samt at vi fikk tilført ny vekstmasse i randsonene.

IMG 4672

Nå er det viktig at man vanner litt forsiktig når man går forbi hullene. På hvert hull ligger det en slange, åpne krana og gi området rundt greenen en dusj. Da spirer det raskt.

dugn20

Henry Wickstrøm og Robert Karisari justerer green 4.  Sture Hansen (Bodø), gjestespiller satt i arbeid på hull 7

Så har vi også fått montert nye hullskilt. Skiltene er laget av Sprett.net og gjestespiller Sture Hansen fra Bodø heiv seg rundt og deltok i monteringen. Med den sommeren vi har opplevd i år må det gis en særlig honnør til de som klipper fairways og rough. Stort sett må det klippes hver andre dag. Når det tar 4-5 timer hver gang med en maskin så skjønner alle hvor tidkrevende dette er. All honnør til Knut Busk og hans gjeng. De har virkelig fått kjørt seg men har likevel levert.

Denne uka begynner også monteringen av nytt klubbhus. Når det er montert tar vi sikte på å få det beiset utvendig slik at alt utvendig er ferdig til FGT. Tatt i betraktning alt annet vi har fått gjort i løpet av sesongen så langt er det ikke noe annet å si at dugnadsinnsatsen har vært helt fantastisk.

Golfbox

Samarbeidspartnere

 

Sponsorer