Varanger Golfklubb

Webredaktør: Jens Betsi

Klubbens aktiviteter

2018:

Også i år blir det mange aktivitetstilbud på banen i Kariel.

VEIEN TIL GOLF - NYBEGYNNEROPPLÆRING

Se egen fane i venstre meny.

TORSDAGSGOLF

Golf for deg som spiller eller ønsker å begynne å spille golf.

Hver torsdag fra kl 18:00 til 19:00 kan du komme til golfbanen i Kariel. Her møter du våre lokale trenere . Tilbudet er helt gratis. Vi stiller med nødvendig utstyr.

BARN OG UNGDOM

Golftrening for barn og ungdom både de som har spilt golf en stund og de som er nybegynnere.

Hver torsdag fra kl 17.00 til 18.00 kan barn og ungdom komme til golfbanen. Her møter du våre lokale trenere. Tilbudet er helt gratis. Vi stiller med nødvendig utstyr.

DAMEGOLF

Damene møtes for å ha det gøy med golf.

Tirsdager fra kl 17.30 - 19.30 Uhøytidelig 9-hullsrunde for damer.

ONSDAGSTREFF

Hver onsdag kl 18:00 er det en 9-hulls turneringsrunde for de som vil konkurrere i litt mer uhøytidelige former. Alle disse treffene er lagt inn i turneringslista i Golfbox, og all påmelding skjer i Golfbox. Premiering skjer etter sesongslutt. Mest poeng sammenlagt av de 7 beste onsdagstreffene, og flest antall deltagelser vil bli premiert.

Oppstart i 2018: Se golfbox

Mer informasjon om golf for deg som nybegynner eller bare interessert kan du finne HER.

SPb1

Sector Alarm